Kedves Diákok! Szeretettel köszöntjük Önöket iskolánkban. A...
    A 2018/2019-es tanévben 75 éves a Pollack!...
Elkészült a Pollack lipdub videó...

Tanulmányi eredmények

TANULMÁNYI EREDMÉNYEK KOMMUNIKÁCIÓS RENDSZERE

NKT 81. § A középfokú iskola minden év október 31-éig értesíti az általános iskolát arról, hogy az ott végzett tanulók - a középfokú iskola első két évfolyamán - a tanítási év végén milyen tanulmányi eredményt értek el. A középfokú iskola megküldi az általános iskolának a tanuló nevét, oktatási azonosítóját, továbbá az elért tanulmányi eredményeket. Az általános iskola a megküldött adatokat feldolgozza, és személyazonosításra alkalmatlan módon az iskola honlapján, annak hiányában a helyben szokásos módon nyilvánosságra hozza.

2018/2019-es tanévre:

Az Nkt. 81.§-ában előírt jelentési kötelezettségüknek az előző években megszokott módon nem tudunk eleget tenni.

Az iskolák OM azonosítójának megszüntetése miatt az erre a célra készített internetes rendszer (Tanulmányi eredmények kommunikációs rendszere)  a jelenlegi OM azonosítóval  nem képes az adatok kezelésére. 

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. a felvetésre a következő üzenetet küldte: "...sajnos a rendszer jelenlegi beállításainak módosítására nincs mód. Kérjük, hogy az érintett tanulók eredményeinek kommunikációját szíveskedjenek rendszeren kívül, más úton megoldani."

Keress minket itt is!

Csatlakozz a közösséghet!

Az ikonokra kattintva elérsz minket közösségi oldalainkon is.

Kapcsolat

Cím: 7622 Pécs, Batthyány utca 1-3.

Telefon: 72/513-680
Fax: 72/513-681
E-mail: titkarsag@pollack.hu

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.