Kedves Diákok! Szeretettel köszöntjük Önöket iskolánkban. A...
    A 2018/2019-es tanévben 75 éves a Pollack!...
Elkészült a Pollack lipdub videó...

Digitális munkarend

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletre, valamint A koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről a köznevelési és szakképzési intézményünkben című 1102/2020 (III. 14.) Korm. határozatra hivatkozva 2020. 03. 16-ától intézményeinkben bevezetésre kerül a tantermen kívüli, digitális munkarend, melynek során a tanulók az iskolát kivételes esetektől eltekintve nem látogathatják!

A diákok március 17-én és 18-án 9:00-12:00-ig egyénenként elvihetik az itt levő iskolai felszerelésüket. Egyéb tanulói ügyintézéssel kapcsolatban kérem, telefonon 72-513-680 keressék az iskolai titkárságot 9:00-12:00 óra között. 

Személyes találkozóra csak kivételes esetben állunk rendelkezésükre.

A tantermen kívüli digitális munkarend bevezetésének előkészítésére március 16-án és 17-én kerül sor. 

A továbbiakban is a tanulók otthon tartózkodnak, gyakorlatra nem kell menniük, ugyanakkor elérhetőnek kell lenniük az osztályfőnöknek megadott módokon. (e-mail, telefon)

Az elsődleges kapcsolattartási forma az iskola, a tanárok és a diákok között a KRÉTA rendszer.

Abban az esetben, ha valakinek a KRÉTA rendszerrel kapcsolatos kérdése van kérem keresse Kovács Miklós tanár urat. miklos.kovacs@pollack.hu

Amennyiben nem állnak rendelkezésre az otthontanuláshoz szükséges feltételek, kérem, mielőbb vegyék fel a kapcsolatot az osztályfőnökkel! 

Kivételesen kis csoportoknak itt az iskolában tudunk számítógépes lehetőséget biztosítani, vagy postai úton küldjük el a tananyagot, s kérjük a tanulói munkákat.  

A duális partnerek esetében, a gyakorlatot digitális munkarendben, vagy egyéni felkészüléssel, projektfeladat előírásával kell teljesíteni.

Az iskolai tanműhelyi gyakorlatok megvalósítása digitális munkarendben, egyéni felkészüléssel, projektfeladat előírásával történik.

Fontos, hogy a továbbiakban is az iskola honlapján és a facebook oldalán tájékoztatunk mindenkit!  

Kérem, hogy kérdés esetén, e felületeken tájékozódjanak, illetve kísérjék figyelemmel az ezeken a felületeken megjelenő ismertetőket!

Hamarosan elkészítünk egy a diákok számára szóló részletes tájékoztató anyagot, amely minden fontos tudnivalót részletesen tartalmaz. 

A jelenlegi helyzetben nagyon fontos, hogy mindenki nyugodt maradjon, tartsa be a kapott utasításokat, javaslatokat, hiszen mind a pedagógusoknak, mind a diákoknak fontos feladata lesz, hogy a tanévet sikeresen zárjuk.

Ehhez elengedhetetlen az együttműködés, az összeszedettség, a komoly hozzáállás, az alkalmazkodóképesség és a türelem minden fél részéről, ezért kérem a szülőket, hogy a továbbiakban még nagyobb figyelemmel kövessék gyermekük tanulmányait!

 

Lantos Károly

igazgató

Cimkék: 

Keress minket itt is!

Csatlakozz a közösséghet!

Az ikonokra kattintva elérsz minket közösségi oldalainkon is.

Kapcsolat

Cím: 7622 Pécs, Batthyány utca 1-3.

Telefon: 72/513-680
Fax: 72/513-681
E-mail: titkarsag@pollack.hu

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.