Kedves Diákok! Szeretettel köszöntjük Önöket iskolánkban. A...
    A 2018/2019-es tanévben 75 éves a Pollack!...
Elkészült a Pollack lipdub videó...

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntöm az 1943-ban alapított Pécsi SZC Pollack Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma internetes honlapján.

Ezt a portált azért hoztuk létre, hogy széleskörű tájékoztatást nyújtsunk intézményünkről. Annak a sajátos világnak az ablakait tárjuk a látogatók elé, melyen keresztül megmutatjuk, hogyan dolgozunk, hogyan boldogulunk, kikre vagyunk büszkék, milyen hagyományaink vannak.

Itt végzett szakgimnáziumi diákjaink sikeres érettségi vizsgát tesznek, technikusi oklevelet szereznek. A továbbtanulni szándékozók főiskolákon, egyetemeken folytathatják tanulmányaikat. Szakközépiskolás tanulóink ács; festő, mázoló, tapétázó; kőműves; burkoló; járműfényező és szárazépítő végzettséggel helyezkedhetnek el az építőiparban.

76 éves intézményünk most is folyamatosan fejlődik, diákjaink rendre jó eredménnyel szerepelnek a különböző tanulmányi, szakmai versenyeken. Felkészültségük megfelelő alapot teremt a továbbtanuláshoz, a munkaerőpiacon való megjelenéshez, az elhelyezkedéshez.

Remélem, hogy a honlapunkon hasznos információkat találnak. Ha megismerik iskolánkat, kedvet kaphatnak, hogy diákként is közénk tartozzanak. A partneriskoláinknak, vállalkozásoknak, szülőknek, érdeklődőknek pedig lehetőséget biztosítunk szakmai kapcsolatok létesítésére.

Keress minket itt is!

Csatlakozz a közösséghet!

Az ikonokra kattintva elérsz minket közösségi oldalainkon is.

Kapcsolat

Cím: 7622 Pécs, Batthyány utca 1-3.

Telefon: 72/513-680
Fax: 72/513-681
E-mail: titkarsag@pollack.hu

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.